Watchliste uke 3

Advertisement

Tenkte det kanskje kunne være interessant for dere å se aksjene jeg følger med på. Det er viktig å pressisere at dette ikke er kjøps eller salgs anbefalinger. Dette er aksjer som er på ‘watch’ som jeg ikke nødvendigvis kommer til å trade.

Generelt sett er ikke dette aksjer som er egnet for langtidsinvestering. Disse daytrader jeg i hovedsak og følger med på hvert tick når jeg har en åpen possisjon. Om du ikke har mulighet til å være 100% tilstede bør du IKKE overhodet under noen omstendigheter finne på å kjøpe og hvertfall ikke shortselge disse aksjene.

Vi får se kanskje dette må bli en ukentlig eller kanskje til og med daglig post.

NXTD
Long momentumtrade på brake over 0.7 USD. Mulig partial swing over natten. Volumet ser ut til å ta seg opp. Har potensial til å gape opp og pushe mot 1 USD.
NXTD

 

BSI
BSI

Jeg er interessert i og se hvordan aksjen reagerer på 5 og 8 USD. Mulig short squeeze om den holder 5 og starter å grinde opp.
Om vi kan få en trend opp mot 8 på litt høyere volum kommer jeg til å kjøpe meg inn om det er en trend jeg kan kjøpe dips på i påvente av mulig brudd av motstand på 8. Kommer til å unngå short trades på fremsiden av bevegelsen og med mindre vi får en relativt klar nedtrend er jeg ikke intressert i og shorte. Possisjonsstørrelse til shortsiden kommer til å være ekstremt liten.

LEI – Long

LEI - long
Long mommentumtrade på brudd av 5.5 USD. Aksjen har konsolidert i et par dager nå å kan være klar for runde 2 til oppsiden. Volumet ser ut til å ta seg opp igjen.

F – Long

F
Watch om S&P500 får ett push til oppsiden

SPY, UVXY, TVIX

SPY

SPY er på watch. Kommer til å følge tett med SPY(S&P 500) og handle UVXY og TVIX om muligheten byr seg. Hva som kommer til å skje med markedet det vet da fåglarna. Ingen vits å gjette. Vi får se. Ideelt sett hadde det vært fint med ett siste lite push til nedsiden. Det vil uansett være gode muligheter for å  daytrade i ett marked som vi har nå. Ekstremt volatilt. Noe som byr på mange muligheter, men kan også være skummelt. Så om du er helt ny til aksjekjøp og daytrading kan det være en god idee og stå på sidelinjen eller handle virkelig små possisjoner.

NVLS
NVLS
Mulig swing til oppsiden. Aksjen ser ut til å trende veldig rent på daily chartet.Kan jo være verdt å nevne volumet. Eller manglet på volum. Aksjer som dette har ofte ganske stor spread så er ute etter ett litt lengre trade med ett litt videre stopp og mindre possisjonsstørrelse.

CC – long
CC
Kommer til å følge med på åpning. Interessert i å kjøpe dips om vi kan få en fin liten opptrend intradag. Evt kjøpe om 4 holder om aksjen gaper opp og retester på mandag.

 

SUNE
SUNE
Interessert i å trade på shortsiden om vi får ett crack av 2.5 på litt høyere volum. Mulig partial swing.

ROVI

ROVI

Ser etter et break av 18.2. Swing til long siden. Fin opptrend intradag.

Jeg er først og fremst ute etter swingtrades nå. Og skal prøve å holde meg unna daytrading en liten periode. Har gjort det veldig bra i 2016 og har kun hadd 3 røde dager, men har gjort ett par feil som kunne endt katastrofalt.

Advertisement