Varer du kan spare mye penger på!

Advertisement

Vaskepulver

Jeg er litt obsessiv når det kommer til lukt, så klærne mine vaskes ofte. Vaskepulver kan du spare mye penger på om du kjøper billig variantene. Jeg bruker Omo Color så da er tilbud som europris kjører nå veldig gode å ha. Nesten halvparten av prisen som om du hadde kjøpt de små 1.75 kg forpakningene. Bruker du Omo kan du spare veldig mye akkurat nå på vaskepulver.

https://www.europris.no/omo-4-5-kg-color-173354.html?kundeavis=true

 

Dusjsåpe og Shampo

Igjen, dette handler jeg på Europris. Samme merke som jeg har kjøpt på vanlige dagligvarebutikker tidligere men du jeg får 750 ml såpe for 50 kr fremfor 250ml for 30 kroner. En god deal. Såper er også ofte på tilbud om du følger med.

Håndsåper

De billigste såpene ligger på ca 7 kroner fremfor mer etablerte merkesåper som ligger på rundt 20-40 kroner. Om du ønsker en «merke» såpe som Palmolive f.eks kan du alltids vente til butikkene hare kampanjer. Det er rett som det er veldig gode medlemstilbud og tilbud på hygiene artikler.

Toalettpapir og Tørkerull.

Igjen kjøp de billige varriantene. Her er spenne stort alt fra 5 kr pr meter til 26 kroner. Jeg kjøper handler som oftest på kiwi så jeg kjøper dere billigste variant. Dropp Serla, Lambi og Torky og gå for kjedens egne billig variant.

Brus

Om du må kjøpe brus koster en liten flaske på butikk rundt 25 kroner. På bensinstasjon kan prisen raskt være 40-45 kroner.

Brød

Får å spare penger er det vel få ting som er så billig som Kneip brød. Et kneip brød koster ofte under 10 kroner mens andre brød fint kan koste 30-40 kroner.

Prøve ut First Price og Xtra produkter

For de vanligste produktene man trenger i en husholdning har de store kjedene egne billigmerker med billigere alternativer til ekstremt mange vanlige produkter. Alt fra hygeneartikler til mat. Gi billig varriantene en sjanse, kanskje du blir positivt overasket. Her er det uansett mye penger å spare.

Tilbake i sparemodus

Etter en lang periode hvor jeg har vært veldig slapp med budsjettering tenkte jeg å ta et par måneder hvor jeg skal prøve å leve på 100 kroner dagen (i gjennomsnitt).

 

Advertisement