small

Trist for tiden

Advertisement

De siste ukene har ikke vært så veldig bra for meg. På trading siden hadde jeg en av mine beste dager på lenge. Og hadde mitt største valuta trade med en gevinst på over 3500 kroner. Dagen etter hadde jeg ett trade på over 3800. Og var opp akkumulert i forgie uke opp godt over 10 000 nok. Til tross for en kjempeuke med trading føler jeg meg skikkelig bedriten for tiden.

Bruddet mellom meg og Viktoria sliter ganske mye på syken min enda. Hun har funnet seg en ny hun er blitt veldig glad i. Og selv om jeg bare ønsker henne godt og vil at hun skal være lykkelig gjør det fortsatt veldig ondt å tenke på henne med en annen type. Sliter veldig med skyldfølelse. For alt det dumme jeg sa og små ting som jeg lot meg vippe av pinnen over. Det er et par ting jeg skulle ønske jeg kunne ta tilbake. Utsagn jeg kom med som ikke var sanne. Jeg fortalte henne om disse etter vi slo opp. Og forklarte at det var ett par ting ting jeg sa som jeg aldri burde ha sagt. Hver gang jeg tror jeg er over henne kommer det en foss med skyldfølelse og treffer meg rett i ansiktet.

Har gjort ganske mye selvgransking den siste tiden. En av de realiseringen jeg har kommet med er at jeg har ganske mange selvdestruktive adferdsmønster. Jeg skyter meg selv i foten hele tiden. Jeg legger opp til feil. Og jeg lar folk som kommer for nært i stikken alt for ofte. Jeg stiller opp for alle bekjente, men pusher vekk de som virkelig vil bli kjent med meg. Jeg gjør det vanskelig for folk å komme inn på meg. Tro det eller ei. Jeg er flink med folk og de fleste liker meg men jeg kan telle på en hånd personene jeg har tillit til. Jeg prøver og endre litt på dette. Den siste tiden har jeg møtt en ny person jeg gjerne skulle likt å blitt bedre kjent med. Er veldig rart. Føler jeg kan fortelle henne det meste. Tiltross for at jeg ikke kjenner henne. Er ganske skummelt egentlig. Burde ikke ha så mye tillit til denne personen. Har snakket veldig lite med henne face to face. Og er egentlig usikker på om vi i det hele tatt kommer til og danne et varig vennskap. Men håper det. Virkelig. Hun er en av de meste positive og energiske menneskene jeg har møtt på lenge. Hun virker litt annerledes en de fleste her. Hun er hyggelig mot alle. Er ekstremt snill. Litt naiv, men inteligent. Naturlig pen og har masse personlighet. Neeesten så man blir litt betatt faktisk. Dessverre flytter hun til Oslo nå i løpet av høsten. Er veldig få personer igjen her som jeg stoler på. Mine bestevenner bor fortiden sørpå og har mange ganger lurt på om jeg kanskje også burde flytte sørover. Kunne vært fint med nye omgivelser.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>