Tilbake i Funcom

Advertisement

En av de aksjene som har vært mest frustrerende på oslobørs for min del har jeg åpnet en possisjon på igjen. FUNCOM. Har satt på en liten possisjon 8000 aksjer. Det er flere grunner til dette her både fundemanlt og tekninsk. Har ett ganske tett stop så kan være jeg blir stoppet ut. Men skal uansett holde ett tett øye med aksjen de neste ukene.

Andre aksjer jeg følger med for tiden på oslobørs er: FOE, B2H, GIG, EPR

Har vært en veldig hektisk måned, med litt for mye arbeid i min «dagjobb» og ikke fult så mye som jeg skulle ønske på programmeringssiden.

Men jeg tjener nok i passivinntekt fra appene fortiden så om jeg skulle velge å si fra meg dag jobben min har jeg nok til å leve på. Iphone versjonen har jeg sumlet med og den har egentlig vært ferdig i over en måned. Dessverre har jeg prioritert jobb fremfor å få den ferdig og har nok som følge av det tapt mer penger på å ikke lansere den tidligere en jeg har tjent på å jobbe de ekstra timene i «jobben» min.

Hodet mitt er litt på skakk for tiden. Er sliten. Jobber så og si hele tiden.

Advertisement