Syk for første gang på LEEEEEENGE…

Advertisement

For første gang på godt over ett år er jeg blitt syk. Skikkelig forkjølet. Renner fra både hue og ræva å kjenner ut som at hode mitt skal eksplodere. Skulle egentlig på opplæring i dag for å se hva som foregikk på hotellet på dagtid, men var så snørrete så det ble det desverre ikke noe av. Siden jeg er syk idag tenkte jeg at jeg skulle jobbe litt med hjemmesiden som skal fronte de appene jeg holder på med. Har endelig fått ut fingeren å kjøpt http://pitchygames.com/ holder på å lage en mockup for hvordan jeg tenkte hjemmesiden skulle se ut. Har feil stavet musician men ellers tror jeg at det er noe i den duren jeg blir å gå for. Veldig minimalistisk. Så for de av dere som vil holde dere oppdatert på detprosjektet kan jo sjekke innom i ny og ne.

Ellers kan jeg jo medele at det går veldig bra i mine andre jobber som vekter, trafikk dirigent etc. Jobbet 13 timer her om dagen. Noe jeg elsker. Vil heller jobbe 13 timer over en dag å få overtidsbetalt enn å jobbe 6,5 over to dager med 2/3 av lønna. Har også fått skattepenger, fikk 12 000 igjen på skatten. Ellers har jeg ingen ting å melde, sååeee. Haaade braaaa.

Advertisement