Startet i ny jobb

Advertisement

Ble litt endring i planene. Jeg gjorde vist ett godt inntrykk på intervju så fikk mulighet til å jobbe som natterespsjonist i tillegg til å være trafikk dirigent. Er også svært godt betalt. God grunnlønn og greie tillegg(nattillegg bla.). Har hatt mine 3 første nattevakter. Liker jobben veldig godt så langt. Jeg for også øvd Engelsken min, noe jeg alltid setter pris på. Liker å jobbe natt fordi jeg vil gjerne ha så bra betalt som overhode mulig for timene jeg setter inn i en vanlig jobb. Er også fint med tanke på NASDAQ sine åpningstider.

Når det kommer til programmeringsprosjektet jeg har nevnt her tidligere ligger jeg litt etter, var egentli plan å publisere den på facebook den 15. men så ble jeg spurt om å jobbe som natterespsjonist i tillegg så blir kanskje 1-2 uker forsinket. Er veldig spent om det kommer til å være noe intresse, rundt spillet. Husker ikke om jeg nevnte det her tidligere men «programmet» jeg lager er et slags hørelærespill hvor du får høre en melodi også skal du spille melodien tilbake. Det finnes noen slike apper der ute, men de er ekstremt begrenset med svært dårlig UI design og dårlig lydkvalitet. Er optimistisk, postet en lenke på reddit til en beta versjon for ca 1 mnd siden. Hadde ca 500 «betatestere» som var innom og prøvde spillet. Var mange som kom med mye god feedback og ett par som sa at det var et sterkt konsept. Jeg tror jeg kan gjøre det bra om jeg bruker 5-6 månder å kun fokuserer på å lage musikkteoriapper. Om jeg ikke har klart å tjene ihvertfall så mye at jeg går i null (betalt for hosting, domene etc..)innen slutten av 2015 kommer jeg til å gå videre til neste prosjekt. Men akkurat nå føler jeg meg veldig optimistisk. Blir spennende å se hva man får til.

I første omgang så blir jeg ikke å monitisere appen tror det er en strategi som kan lønne seg i lengden. Om jeg ser at jeg får mye trafikk. 5000+(tror ikke det er realistisk, men aldri si aldri) daglige sessions kommer jeg til å legge annonser på ganske kjapt, men på en veldig beskjeden ikke invasiv måte med mulighet til å fjerne ads med en liten 1-2 dollar in app purchase.

Advertisement