Nytt år og nye muligheter!

Advertisement

Nytt år nye muligheter
Etter en lang desember måned er jeg mer overbevisst en noen gang at det er på tide med drastiske endringer i privatøkonomien og min egen holdning. Desember er måneden hvor ønsket om materielle goder tar styringa. Jeg er egentlig ganske sliten og lei av å bruke penger på små ting som jeg egentlig ikke trenger. Derfor skal jeg starte nyåret med å kvitte meg med alt jeg ikke trenger. Alt som jeg ikke har brukt det siste året skal bort.

Har også vært i tenkeboksen og fundert om det er andre måter det er mulig for meg å tjene penger hjemmefra. Jeg har noen spennende prosjekt på gang som jeg tror er mulig å tjene litt penger på. Ett av prosjektene involverer Youtube. Jeg hadde en gang en youtube kanal som hadde ca 500 visninger hverdag. Tenkte å blåse liv i den igjen og prøve å tjene litt penger ved å drive trafikk av youtube inn på en hjemmeside jeg har knyttet til youtubekanalen. Kommer en post om dette en gang i fremtiden.
Videre vurdere jeg sterkt å selge bilen. Kjenner vel egentlig at jeg hadde klart meg fin uten, i alle fall nå som jeg ikke har noen jobb.

Tenker også å kutte budsjettet ytterligere og prøve og leve på kr 9033 pr mnd. Altså ett kutt på kr kr 2417. Slipper også da årsavgifta på kr 3 060.

Trading oppdatering
Skal fortsette å papertrade ut Januar.

Økonomisk oppsummering av desember
Jeg hadde budsjettert kr 11 450 for desember 2014
Brukte bare kr 8 400.

Ligger dermed kr 3050 i pluss på budsjettet.

Mål for 2015
Ha flere inntektskilder ved slutten av året.
Ikke sløse penger.
Fortsette å gå i pluss på tradingen.
Spare MINIMUM kr 50 000 i løpet av 2015. (tror jeg skal klare MYE mer enn det)
Alltid ha en fleksibel plan
Huske at jeg skal pensjonere meg når jeg fyller 30 år.

Ikke økonomiske mål
Bli flinkere å snakke engelsk uten norsk aksent.
Fortsette å lære fransk.
Fortsette å lære nye ferdigheter som jeg har mulighet å tjene penger på(php, javascript, affiliate marketing etc.)

AnnonseAdvertisement