Sats Elixia en dyr affære!

Advertisement

Når det kommer til produkter eller tjenester er det svært sjelden at jeg benytter meg av diverse garantier fordi som regel er det ikke verdt tiden min. Jeg får kanskje igjen et par hundre kroner men vist jeg må bruke 1-2 timer på å dra å bytte en vare er det sjeldent jeg ser på det som verdt tiden min.

Jeg trener hver dag. Jeg bodde i Oslo så jeg meldte meg inn i Sats Elixia. Damen jeg snakket med i resepsjonen var veldig hyggelig og jeg ante fred og ingen fare. Jeg fortalte litt om situasjonen min og at jeg muligens ikke kom til å bli værende i Oslo. Jeg ble informert om at til tross for bindingstid på ett år kunne jeg si opp avtalen om jeg flyttet til en plass uten Sats Elexia.

Første trøbbelet som oppstod var at jeg ikke fikk regningene mine fra de. Alt gikk rett til innkreving. Siden jeg aldri betaler betalingsvarsler hvor jeg ikke har fått regninger gikk disse til inkasso.  Kort fortalt endte det med at jeg måtte betale en regning på 4 000 kroner for ett treningssenter jeg bare fikk benyttet en kort periode. Jeg sendte en mail til kundeservice direkte til Sats Elexias kundesenter og forventet en respons fra de. Den kom aldri.

Kundeservicen deres var elendig. De var ekstremt treg å svare. Og responsene var ekstremt uempatiske. Jeg har aldri i hele mitt liv vært så missfornøyd med en tjeneste og jeg er en tålmodig kar.

Det er sjelden jeg ville skrevet noe som dette men siden dette er en økonomiblogg og du mest sannsynelig som meg verdsetter pengene dine bør du tenke deg nøye gjennom før du binder deg opp til en bindende avtale. Nå har jeg flyttet tilbake til Oslo og trener på EVO fitness. De har ingen bindingstid og jeg har aldri hatt et problem med de, de er ekstremt responsiv og imøtekommende.

Jeg ga de mange sjanser. Prøvde å skrive til de flere ganger. Og jeg sendte de til og med ett utkast av denne posten for å se hvilken respons jeg fikk… Jeg fikk ingen respons.

Jeg kommer aldri til å anbefale Sats Elixia til noen. Og jeg kommer mest sannsynlig aldri til å trene på deres senter igjen. Det kostet meg godt over 4 000 kroner. Jeg håper noen fra Sats Elixia leser dette og forhåpentligvis tar lærdom av dette. Du behandler ikke kundene dine slik. Ett dårlig rykte er kostbart. Denne posten koster mest nok Sats Elixia omtrent 4000 kroner i tapt fortjeneste i uken. For de i mitt nettverk anbefaler jeg aldri Sats Elixia mer.

Vi går snart inn i ett nytt år og det er nok mange som skal begynne å trene. Om du ser etter treningssenter hadde jeg styrt unna Sats Elixia.

Advertisement