Pause, nå!

Advertisement

Wrappet opp trading dagen min. Jeg innser at jeg gjør alt for mange feil akkurat nå til å trade. Inntil jeg har fått hodet mitt på rett plass igjen skal jeg unngå all trading. Ingen swing trading, ingen day-trading. Kun trading på simulator.

NXTD
NXTD2
Entry 1 – 800 aksjer på 0.8799
Entry 2 – 200 aksjer på 0.975

Exit 1000 aksjer 0.9511

Eneste gode trade for dagen. Ett braK trade med liten risiko. Fra watchlisten. Kjøpte dippen når det så ut som at aksjen kom til å holde støtte. Added litt inn fordi jeg trodde aksjen kom til å gå litt lengre når jeg så det kom inn litt volum. Hadde 1.1 som første profit target.  Nådde ikke dit, men eneste brukbare tradet for dagen. God risiko håndtering, bra entry size og bra size på add.

AEZS
aezs

Entry 800 aksjer short – 3.28
Cover 800 aksjer – 3.35

Dette er den type feil jeg gjør. Feil med risikohåndtering. Plan var å riske opp mot 3.42-3.45 Men fordi jeg av en annen grunn valgte å size opp(i forhold til risko) endte jeg opp med å dekke possisjonen.

SUNE

SUNE 2
Skulle riske opp mot 2.75. Startet inn smått short. Endte med å dekke possisjonen når planen egentlig var å adde inn. Ingen spesiell grunn til at jeg dekket. Hadde heller ikke mye size på. Nå er SUNE ned i 2.5 og kommer nok til å synke mer også.

Dette er nybegynnerfeil som jeg burde vært ferdig med for lenge siden. Tar fri til mandag i første omgang. Kun trading på simulator frem til da. Er fjerde røde tradingdag i 2016. Noe som er veldig bra, men det er irriterende at det er sånne dumme feil som er årsaken til de røde dagene.

Fokuset mens jeg tar fri fra trading blir hovedsakelig å få ryddet opp i hodet mitt å få orden på kostholdet mitt igjen. Kan også meddele at jeg endelig har tatt steget å meldt meg inn i ett treningssenter. Skal på prøvetime i morgen klokken 11. Tror det kan bli riktig så bra. Gleder meg allerede 😀

Advertisement