Tilbake til papertrading

Advertisement

Har jo papertradet tidligere med gode resultatet. Har tradet nå i ca. en uke på Nasdaq. Skal vel ikke akkurat påstå at det har gått smertefritt. Tror jeg trenger litt mere tid til å finpusse ferdighetene mine. Hadde jo som jeg skrev tidligere her ett ganske stor tap på ca 200 USD. Har tjent tilbake mesteparten, men har hatt en rekke dårlige trade denne uka. I går hadde mange mulige innganger som jeg ser jeg burde tatt i retrospekt. Men når man har hatt ett stort tap blir man litt motvillig til å sette pengene sine inn i ett trade. Den neste uka skal jeg ikke daytrade. Kanskje jeg tar ett swingtrade eller to vist muligheten byr seg, men ellers blir det kun papertrading.

Ett trade jeg tok 4. desember var $TLYS(SHORT).

Solgte 500 aksjer short ved 8,86 og kjøpte meg inn igjen 8,60. Tjente 119 USD etter jeg har trukket fra ECN og kurtasje. Ukas beste trade uten tvil.

 

Det har bare gått en uke hvor jeg har handlet NASDAQ og selv om resultatene ikke har vært de helt store vil jeg fortsatt prøve å bli en lønnsom NASDAQ-trader. Tror at det vil lønnes i det langeløp. Jeg har jo handlet med ganske bra avkastning på Oslo børs, men mulighetene er bare så uendelig mye større på NASDAQ. En annen utfordring er vist vi skulle komme inn i et kraftig Bear marked. Om dette skulle skje vil det nok bli vanskelig for de som liker å være på kjøper siden. Shorting av aksjer i Norge er alt for dyrt. Nordnet tar f.eks. 400NOK for shorthandel av norske verdipapirer. Hos SureTrader er det gratis å shorte aksjer så lenge de er ‘’Easy to borrow’’.

NASDAQ mål for Desember
– Ikke daytrade aksjer for ekte penger på NASDAQ
– Skal kun papertrade og kun ta trades jeg ville tatt om det hadde vært ekte penger.
– Studere aksjer hver dag og lære mer om andres innfallsvinkler og tilnærming til daytrading

Advertisement