På tide å selge Idiotboksen

Advertisement

I det siste har jeg tenkte veldig mye på hvilke skritt jeg må ta får at jeg skal nå målet mitt om å pensjonere meg som 30 åring. Etter mye om og men har jeg kommet fram til at det er på tide å selge idiotboksen(Tvn). I følge TNS gallup brukte en gjennomsnitts nordmann 2 timer og 54 minutter daglig på tv titting i 2014. Det er nesten 1.5 måned med årlig tv titting. Mine tv vaner er litt mer moderate men jeg kan godt bruke 1-2 timer hverdag på å se tv serier på netflix. Sååååeee det er kanskje på tide å selge tven? Jeg har hvertfall bestemt meg. Tven må ut.
Idiotboksen

Avtalen jeg har lagd for meg selv er. Jeg kan ikke kjøpe en ny tv før:
a) Jeg har spart over 150 000 for 2015

b) Eller har en gjennomsnitts nettoinntekt(over 6 mnd) på over 30 000 kroner.

Med andre ord blir jeg uten Tv en stund.

AnnonseAdvertisement