Oppsummering November 2014

Advertisement

null
Forbruket dette måneden har vært helt ok. Med unntak av postene Bilforskring og Tradingsoftware har jeg klart å holde meg godt innenfor budsjettet mitt.
Jeg byttet bilforsikring og det var noen omkostninger ved bytte så denne posten ble overskredet med 896kr. Posten brus er jo også i bunn og grunn helt unødvendig, men det er et avhengighetsproblem. Noen er avhengig av Snus eller tobakk. Jeg er avhengig av Pepsi Max. Jeg valgte å sette det opp som en egen post bare får å vite akkurat hvor mye penger jeg pemper i meg.

Trading software har jeg kuttet ut skal prøve å se om jeg klarer å trade like effektivt uten. Blir nok litt mer arbeid å finne aksjer å trade. Med Metastock(trading software) hadde jeg noen Screenere/Scans som jeg kjørte hverdag som hjalp meg ganske mye.

Jeg må si det føles godt å vite akkurat hvor mye penger som forlater kontoen min og hva pengene går til. Hadde jeg gjort dette tidligere ville jeg kunne spart 73 154 kr i året, med utgangspunkt i budsjettet og min tidligere gjennomsnittslønn på 17 550 kr netto.(snitt over 12mnd)

Mål for desember

1. Prøve å kutte ut Pepsi max drikkingen.
2. Sykle. (For å spare på drivstoffutgiftene)

 

Budsjett: 11 452 kr
Overskredet budsjett med: 3162 kr


Advertisement

2 comments

    1. Sløseposten er ting jeg egentlig kunne klart meg uten. F.eks: Godteri, take-away og andre ting som egentlig er helt unødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>