Oppdatering

Advertisement

Etter noen fantastiske måneder hvor jeg virkelig har hatt tid til å gjøre et dypdykk i aksjetrading tror jeg det er på tide å starte å se etter en jobb. Spørsmålet er bare om jeg skal finne meg en deltidsjobb eller fulltidsjobb.
Som jeg nevnte tidligere har jeg et hjemmeside prosjekt. Har allerede ganske bra med trafikk på hjemmesiden og har allerede tjent litt penger på annonse inntekter. Tror dette er noe har potensial til å vokse.

Om jeg skaffer meg en fulltidsjobb vil jeg ha en stødig inntekt. Bakdelen er at jeg ikke vil ha tid til å jobbe med hjemmesiden som jeg også tror har potensial til å tjene ganske bra. På den andre siden vil jeg garantert tjene mer på å ha en fulltidsjobb enn drive en hjemmeside de første månedene. Noe som igjen vil hjelpe meg å nå målet om å leve av aksjetrading raskere. På den andre siden(igjeeeen)er hjemmeside prosjektet mer forenelig med trading prosjektet i og med at jeg alltid vil kunne følge med på markedet tikk for tikk.

Om jeg velger å gå for en fulltidsjobb har jeg vanlige 8-timers dager, men vil nok kjede meg. Om jeg går får å satse på hjemmeside prosjektet (og ha en deltidsjobb ved siden av) vil jeg utvilsomt storkose meg.

Budsjett oppdatering

Har ikke vært så flink å loggføre pengebruken, men den har vært veldig lav. Har ikke brukt penger på noe, med mindre det var absolutt nødvendig (bortsett for 360 kr på brus). Skal fylle inn forbruket mitt i løpet av denne måneden.

Kan også fortelle at jeg har trappet kraftig ned på brusdrikkingen den siste tiden og har nå sluttet helt med å drikke brus. Det høres dumt ut men, de første dagene uten brus er ganske forferdelig. Får alltid abstinenser i form av dunkede hodepine de første dagene. Men det er et pengesluk som ikke gir noen helse- eller økonomisk gevinster, så det er en uvane som må bort. Har substituert brusglasset med en vannflaske som jeg går å sutter på dagen lang.

Ellers har jeg ikke noe å klage på.

Advertisement