Om fattigfransen.no

Fattigfransen.no er en økonomi- og finansblogg skrevet av en ung esktremt ambisiøs mann på 23 år.

Lever du fra lønning til lønning? Denne bloggen vil hjelpe deg med å ta grep som utvilsomt vil forbedre livet ditt. Bloggen er i hovedsak rettet mot uetablert ungdom, studenter og unge voksne i alderen 16 til 30 år. Du er kanskje student som ønsker en bedre studentøkonomi, eller kanskje du rett og slett har gått i luksusfellen?

Ett av mine personlige mål er å pensjonere meg som 30 åring. Så spørsmålet man bør stille er vel..Hvordan blir man rik? Eller hvordan blir man økonomisk uavhengig?
Finans illustrasjon mann på haug med penger

Vist du vil ha en litt dypere mer innholdsrik historikk om meg som person og hvorfor økonomi har blitt ett ganske stort fokus i livet mitt kan du les mer om meg HER.