Ny jobb og ett nytt programmeringsprosjekt

Advertisement

Den siste tiden har jeg byttet litt fokus. Jeg har funnet meg en ekstremt godt betalt jobb for sommeren 2015 og jeg har virkelig fokusert på programmerings intressen min. Jeg er i fullgang med å starte ett lite spille firma som skal fokusere på å produsere spill som skal hjelpe folk med musikkteori. Har gjort mye research å tror dette er et marked jeg skal klare å komme inn på ganske greit. Den eneste virkelig konkurenten jeg har er http://trainer.thetamusic.com/. Om du går inn å sjekker ut denne siden vil du se hvor mye som er utdatert. Funksjonaliteten til siden er bra men, UI designet og lyd designet til appen er SVÆRT utdatert. Jeg vil også først å fremst fokusere på å lage facebook spill. Jeg er super gira og tror dette er noe som virkelig kan bli til noe bra. Det er også liten risiko med en stor potensiell oppside. Så snart jeg har fått opp hjemmesiden så skal jeg selvfølgelig poste en lenke så de som ønsker kan gå å sjekke ut prosjekene jeg holder på med.

Når det komme til aksjetradingen har jeg brukt litt mindre tid på det i det siste, og har stortsett swingtradet. Vinnraten min har droppet litt, men ligger enda over 50%. Fremover blir det nok mest swingtrading for min del, rett å slett fordi jeg ikke har tid til å daytrade, når jeg skal være i jobb. På sikt er målet fremdeles å kunne leve av daytrading og «pensjonere» meg når jeg er 30 år.

Advertisement