Ny app og litt oppdateringer!

Advertisement

Appen Tilbudslisten er tilbake. Kun for Android foreløpig. For de som ikke har fulgt bloggen eller kjenner til appen er Tilbudslisten en mattilbud app som samler alle tilbudene fra alle de største norske kjedene i Norge. I motsetning til andre lignende apper er alle tilbudene søkbare og du kan enkelt legge varer fra kundeavisene i en handleliste.

Last ned appen gratis:
https://play.google.com/store/apps/details?id=elbera.tilbudslisten

På jobbfronten nå tok jeg en jobb i et vaktselskap som vekter for ca 4 mnd siden tiltross for at behov mitt aldri har vært så lite som det er nå. Siden jeg har et veldig lavt forbruk kunne jeg fint levd av app inntektene mine nå. Jeg jobber 14 dager i måneden som vekter og uten om det driver jeg for det meste å programmerer.

Det har vært relativt tøft i det siste og jeg har liksom ikke følt at jeg har gjort så veldig mye fremgang.  En liten periode jobbet jeg 16 timers dager når jeg hadde fri fra «jobb» og så lenge jeg kunne de dagene jeg hadde «jobb», men følte vel egentlig at jeg bare gikk bak over når det kom til faktiske økonomiske resultater.

Jeg skal nå trappe ned stillingen min ytterligere slik at jeg ikke jobber helg. Jeg har også sluttet å jobbe meg ihjel med en av mine tidligere apper. Jeg har begynt å tenke litt som dette.

Om jeg får betalt 7000 kroner en uke trekker jeg fra utgiftene og deler beløpet på 200(timeslønn) og så prøver jeg å begrense arbeidet mitt til de timene jeg «får betalt for». Tanken er at denne måten å fordele tiden min på kanskje vil kunne styre tidsbruken min litt bedre så jeg blir tvunget til å fokusere på det som betaler meg mest og ikke nødvendigvis det jeg har mest lyst til å jobbe med. Den resterende tiden bruker jeg på andre prosjekter. Som de siste 2-3 ukene har jeg bygget om tilbudslisten fra bunn opp med en ny backend så den er billigere for meg å ha online og er raskere og oppdatere ukentlig.

Akkurat nå tenker jeg veldig på jeg har lyst til å bygge som neste prosjekt å jeg tenkte det kanskje kunne vært gøy å kjøpt seg en smartklokke å prøvd å lagd en app for den.

På aksjefronten er jeg ute av funcom etter hva jeg så som en ganske rar bevegelse. Gikk ca i 0 på tradet. Eier ingen aksjer på dette tidspunktet og venter vel egentlig bare på sidelinjen til jeg ser noe som jeg kan swinge. Har ingen tid til å daytrade nå så da får det være med det.

Advertisement