Morsom uke, 1379 nye brukere i den ene appen på en dag!

Advertisement

Jeg har vært veldig opptatt de siste dagene med å oppdatere en av appene mine for å kunne oversette den lettere til flere språk. Det går veldig bra med app prosjektet for tiden. Jeg hadde min første dag hvor jeg hadde over 1 000 nye brukere på en dag så det var veldig gøy. 1 379 for å være helt presis. Har liksom ligget rett under 1000 nye per dag på den ene appen de siste ukene så er veldig gøy å se at jeg nå klarer å komme over den lille kneika.

 

Tilbudslisten.net ble lansert i forgie uke. Første døgn var det ca 980 unike besøkende på siden så det var en hyggelig overraskelse. Brukte en dag på å sette opp siden så var en god tidsinvestering.

Tilbudlisten appen har ikke hatt så veldig mye framgang. Det er en app som jeg på en måte ikke er villig til og promotere. Jeg er ikke så veldig fornøyd med den og det er vel ikke akkurat noe jeg viser fram som jeg er stolt over. Jeg har skrevet om hele appen fra scratch, og alt jeg brukte tid på er skrinlagt. Kill your darlings er det vel de sier. Det er ikke alltid like lett å ta bort feature etter feature som man har jobbet hardt med, men det ble for komplisert. Nå er appen enkel. Og delingsfunksjon(til tross for at det er boooooring) er nå kun en enkel lenke du kan sende på sms eller messenger. Live streaming av handlelister er bort. Husstand funksjonen er tatt bort. Matbudsjettsfunksjonen er tatt bort.

Jeg ville skrive litt om hvorfor jeg ikke er en så stor fan av min egen app. Det er en del problemer med den. En av de er at den er veldig buggy. Og som en form for eksponeringsterapi har jeg valgt å la den være oppe til tross for at jeg absolutt ikke liker det. Det er uansett noen ting jeg mener jeg gjør bedre en konkurrentene mine. Innlastingstid fra du trykker på startikonet er raskere i min app.

1.Ingen loading screen, du kommer rett inn i appen.

2. Mye mindre reklame.

3. Offline caching av bilder.

4. Muligheten til å opprette handlelister.

En av de viktigste tingene som jeg må endre på som konkurrentene mine gjør bedre er innlastingstiden på bildene. Jeg liker når ting er krystallklart, men det koster. Loading tiden blir betydelig større. Jeg har allerede redusert filstørrelsen med 70%, men jeg skal ta ned kvaliteten enda litt mer for å kutte enda mer ned på loading tiden. Nå skal jeg prøve å la vare å introdusere noen nye features før jeg har klart å banke Mattilbud på hvert eneste punkt som jeg mener de gjør veldig bra.

 

Jeg har en ting til å fortelle. Jeg har begynt å skrive en timeliste app for å loggføre arbeidstid. Jeg var absolutt ikke fornøyd med de jeg bruker nå. Hoved problemet jeg har med alle timelogg appene jeg har funnet er at de ikke har noen form for muligheten for å plusse på tillegg for ubeleilig arbeidstid. En annen ting jeg savner er skattetrekk både tabelltrekk og prosent. Det siste problemet som jeg prøve å løse er å gjøre det enklere å legge inn mange timer i bulk så man kan føre inn hele timelisten på forhånd. Jeg skal også prøve å legge inn alle tariffavtalene i Norge med tillegene som er fastsatt der for å gjøre appen spessielt brukervennlig for norske brukere.

Uansett, bør ikke ta mer enn en uke. Prøvere å bli flinkere til å implementere idene mine fortere og foreløpig har det vært veldig lønnsomt. Så prøver å fortsette i samme sporet!

Advertisement