stressed

Kanskje det er på tide med en pause!

Advertisement

Avsluttet trading dagen min litt tidlig idag. Jeg har akkurat hadd en ganske bedriten trading dag. Etter gårsdagen lille gavepakke med S&P500 indeksen som falt fra 194.86 – 188.38 hvor jeg tjente snaue 2000 USD på å trade inn og ut av UVXY har jeg hadd en litt bedriten dag i dag. Ikke fordi tapet var stort, men fordi tradingen var så helt utrolig dårlig. Det er spessielt ett trade jeg tok. Jeg handlet ticker BSI. Fulgte med fra åpning og var ute etter og shorte aksjen rundt 4,5. Fungerte også. Men så ble aksjen haltet. Og jeg skulle egentlig ha lukket deler av possisjonen min for lenge siden. Profit target mitt var tadd ut for lenge siden og jeg hadde egentlig ingen grunn til å være inne med en full possisjon.

Aksjen åpnet igjen. Og jeg hadde mulighet til å likvidere possisjonen. Aksjen spratt opp til rundt 4.5 og ble re-haltet igjen. Jeg fikk ikke fylt ordren min før 5.95

Feil 1
Deler av possisjonen burde vært lukket inn i washout ned til 3.8-3.7 Hadde vært ett ekstremt profitabelt trade. (Men VIKTIG. Ikke et bra trade.)

Feil 2
Jeg lukket ikke possisjonen etter T1 haltet til tross for at jeg viste at det var en short squeeze som bare ventet på å skje. Kunne blitt KBIO tilstander.

Jeg er ekstremt skuffet over meg selv. Når jeg sitter der og ser på skjermen, jeg vet at floaten er rotert minst en gang. Jeg vet at rekkevidden til aksjen har vært ekstrem tidligere. Men likevel lukket jeg den ikke sekundet jeg hadde mulighet. Dette kunne blitt katastrofalt. Dette er den type trades som spiser opp trading kontoen din. Jeg kunne lett sett på ett 3000-4000 USD tap. Uten tvil.

Feil 3
Entryen var grei denne gangen når man ser i ettertid. Men hva i alle dager har jeg tenkt? Det er INGEN grunn overhodet til å gå inn i en short possisjon på 4.5 på forsiden av bevegelsen. Spessielt med tanke på størrelsen jeg gikk inn med. Uten mulighet eller en plan om å skalere inn.

Tid for å revurdere
Jeg føler meg litt sliten for tiden. Men på en annen side har jeg aldri hadd det så bra som jeg har det nå. Jeg liker den jeg er rundt folk, men jeg føler det er mye press på å prestere på trading fronten. Jeg kjenner også presset som usikkerheten av å ikke være ansatt 100% gir meg. Jeg har jo forsåvidt jobbet tilsvarende en 100% stilling, men jeg savner rutiner. Er usikker på hvordan det blir framover med tanke på jobb og jeg er sliten av å måtte snu døgnet mitt så ofte. Jeg hadde fri fra 28. des – 7 januar og i den perioden følte jeg meg helt fantastisk fordi jeg kunne legge meg og stå opp til ca samme tid hver dag.

I tillegg har vi jo hele greia med Viktoria, tiltross for at det er ett halvt år siden nå fucker det med hodet mitt. Akkurat i dag frister det å bare wire ut hele kontoen og ta noen måneder fri fra trading. Jeg vet rett og slett ikke om jeg takler å trade akkurat nå. BSI var liksom ett trade som jeg syntes var greit å ta, men jeg håndterte det bare så ekstremt dårlig. Jeg stoler rett og slett ikke på meg selv akkurat nå når det kommer til trading. Og det er ikke en god følelse…

Jeg har jo innsett at jeg nok alltid kommer til å være glad i Viktoria, men jeg tror jeg er i ferd med å gi litt slipp på henne. Men heeej.. det sa jeg for 3 måneder siden også. Så hvem vet? Inntil jeg klarer det skal jeg prøve å la være og daytrade og jobbe mer med meg selv.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>