Jeg er sliten!

Advertisement

I dag fikk jeg en 1-stjernes anmeldelse på tilbudsliste appen som låt som følger.

«Bare en annen kopi av Mattilbud, ikke annerledes,
ikke originalt i det hele tatt. Ha litt selvrespekt.
I det minste lage din egen versjon av
programmet du tror du kan gjøre det bedre?»

Jeg begynner helt ærlig å bli litt sliten av å prøve å gjøre folk fornøyd hele tiden. Jeg er sliten av klagingen. Alle klagene jeg får. Nå skal det sies at jeg får mange flere gode anmeldelser overall, men klagene gjør bare så mye ondere.

Jeg lagde en original tilbudsapp men folk klaget til meg over den. Jeg prøvde å gjøre den litt mer homogen, så er det noen andre som klager. Det er ekstra frustrerende fordi jeg synes ikke jeg ber om så mye i retur. Jeg gir bort 99% av alt jeg lager gratis. Tilbudsappen har en beskjeden bannerad og det er det, men Mattilbud appen som har annonser i hue og rævva for de samme type anmeldelsene som meg. Jeg er lei av folk som går til angrep på meg som person og jeg merker at jeg får veldig lyst til å distansere meg fra folk flest som klager og syter. Jeg er lei av folk som skal gi meg tips, om hva jeg burde gjøre. Alle som gir meg kritikk, og alt kommer fra folk som aldri så vidt jeg klarer å se har produsert noe som helst av verdi. Jeg er lei av at folk forteller meg hvor heldig jeg er.

Dette er en veldig syttede post, jeg er klar over det, men i dag hadde jeg faktisk lyst å bare legge meg ned å grine når jeg fikk denne anmeldelsen. Jeg har jobbet 180 timer hittil denne måneden, i tillegg programmerer jeg å produsere content, for det meste gratis utenom arbeidstidene. Jeg har ingen fritid. Jeg kan ikke holde på som dette lenger og kommentarer som dette gjør at jeg får veldig lyst til å bli mye, myeeee mer kynisk i min tilnærming til monitisering.

Jeg har så mange problemer med denne anmeldelsen…

1. Hun beskylder meg for å kopiere Mattilbud!
For det første Mattilbud appen er ikke den første tilbudsliste appen! Det er få ting i denne verden som er 100% originalt. Jeg vil kanskje gå så langt som å si at alt som noensinne er bra som vi drar nytte av i dag bygger videre på noe som kom før.

2. «Ha litt selvrespekt. I det minste lage din egen versjon av programmet du tror du kan gjøre det bedre?»

Dette gjør meg veldig trist. Jeg lagde en app som var noe helt unik. Appen jeg ønsket meg. Hvor jeg kunne se akkurat hva jeg hadde handlet og hvor mye jeg hadde brukt på alle matvarene. Men folk sendte klager til meg da også i hue og rævva. Og jeg ble «tvunget» til å endre konseptet. Jeg må jo også si at jeg har veldig mange ting i appen som mattilbud ikke har. Bla. Offline caching av annonser så du kan bruke den uten wifi, muligheten til å søke i alle avisene. Og viktigst av alt kan man opprette handlelister.

Jeg følte bare for å skrive denne posten for å lette litt på trykke. Jeg blir fortvilet over folk som gir meg anmeldelser som dette. Spessielt når jeg føler at det er en så urettferdig vurdering av appen. Noe jeg har jobbet med i månedsvis som jeg gir bort så og si gratis kommer noen å trør ned i gjørma, og i tillegg blir jeg beskyldt for å mangle selvrespekt.

Jeg begynner som sagt å bli sliten, veldig veldig sliten. Vist du faktisk har tatt i bruk appen håper jeg at du tar deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Jeg trenger det vel for å si det mildt for å fortsette å kunne laste opp tilbud hver uke. Nå er snittet mitt på 3.9 fordi jeg har så få anmeldelser gjør denne typen anmeldelse veldig stor skade i startfasen.

Igjen sorry for et litt sytetede innlegg…

Advertisement