2016-wooden-background-vector

Jeg er klar for 2016!

Advertisement

Tidligere i livet har jeg gått år til år uten noen spesefikk plan. Jeg har hatt ett vagt veldig diffust bilde av hvem jeg er og hvem jeg ønsker å være. Dette tror jeg har skapt mye unødvendig stress. Jeg har også hatt utrolige mange begrensende oppfattning av meg selv og mine evner noe som har satt et tak på hva jeg har hatt muligheter til å oppnå.

Etter mye om og men har jeg funnet ut at jeg må prøve å endre litt på mitt daglige regime. Jeg MÅ endre litt på min litt pessimistiske innstilling. En greie jeg tenkte å gi en sjanse er å visualiere det utfallet jeg ønsker for meg selv i livet. SAAY whaaat! Jepp, du hørte riktig. Om du er som meg tenkter du sikkert at visualisering er humbug i hamburg når det kommer til å oppnå mål. Men etter mye ettertanke har jeg tenkt å gi det en sjanse. En av grunnen til at jeg tror det kan ha en possitiv effekt  er at å visualisere tvinger deg til å skape ett klart bilde av hvem du vil være. Å for å kunne skape ett klart bilde må man faktisk vite hva man ønsker. Bare det å vite hva man faktisk ønsker og ha det i bakhode hverdag tror jeg gjør at man er ett skritt fremfor veldig mange andre. Dette er planen. Hverdag når jeg våkner skal jeg sto opp med en gang klokken ringer. Jeg skal finne meg en stille plass og bruke 5-10 minutter og bare fokusere på hvem jeg er, hva jeg vil oppnå, hvem jeg ønsker å være og hva som må til.

Dette er drømme scenarioet jeg skal se for meg. “Jeg er fri. Jeg har ingen forpliktelser som er påtvunget. Jeg har nådd målet mitt om å trade aksjer på fulltid. Jeg er suksessfull, hardt arbeidene, jeg kan vise alle som har sagt til meg at jeg aldri kom til å lykkes at jeg faktisk har lyktes. Jeg for mulighet til å reise rundt i verden. Ta med meg de jeg er glad i og betale for oppholdet mitt såvell som deres. Penger er ikke et objekt. Jeg er ikke oppslukt av penger, men jeg har penger nok til å kunne leve ett helt fritt liv. Jeg har en positiv kontantstrøm, jeg trenger aldri å være bekymret for økonomien. Jeg har tid takket være trading karrieren min til å lese, lære meg språk, spille musikk, trene, reise verden rundt, alltid kunne si ja til å være med på ting jeg tror er gøy. Jeg er blitt en av norges beste daytradere og har mange tusen trades under beltet som alle kan dokumenteres og vervifiseres for å kunne stoppe kjeften på de som påstår at jeg bare har hatt flaks. Jeg er takknemlig for alt jeg har opplevd. Jeg husker på å ikke ta de jeg er glad i for gitt slik jeg har gjort tidligere. Jeg husker hver dag at livet er skjørt. Mitt eget og andres. Det er ute av min kontroll. Det eneste jeg har kontroll over er hvordan jeg velger å se på situasjonen jeg møter fra dag til dag. Jeg har lært å akseptere det som er ute av min kontroll. Jeg har lært å gi slipp på ting. Jeg er takknemlig, husker at alt er midlertidig og er ok med min ubetydelige eksistens i det store bildet. Jeg husker alltid å ikke gjenta feilene jeg har gjort i relasjoner med andre. Jeg husker at jeg har offret mye, kanskje litt for mye for å oppnå det jeg har gjort. Samtidig er jeg takknemlig, jeg aksepterer den virkeligheten jeg har skapt for meg selv og jeg er tilfreds med hvem jeg er. Jeg omgir meg med personer som utfordrer meg, mine syn på ting og som for meg til å føle meg tilfreds. Jeg har adaptert en positiv innstilling til livet. Jeg ser muligheter og ikke bare utfordringer. Ikke bare ser jeg muligheter, jeg røsker tak i det og benytter meg av de. Jeg lytter til andre, men gjør til syvende og sist det jeg vil. Uten tanker om hvordan andre oppfatter meg. Jeg har blitt ett selvsikkert, karismatisk individ som vet hvordan man nyter livet.”

2016 Bring it ooooon! Æ e klar 😀

 

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

3 comments

  1. Godt å lese at du har kommet deg vel på den gode siden igjen! 😀 Ikke minst veldig spennende å høre om fremtidsvisjonene dine! Er veldig nysgjerrig på tradingdelen av den, hvordan du trader, hvilke type strategier du bruker etc. Går det bra med tradingen for tiden? Driver du daytrading, eller lengre perspektiv også?

    1. Daytradingen min har tatt en liten nedtur i det siste. Vinnraten min har droppet ganske kraftig så har tradet på simulator nå ett par uker. Jeg har også ett par swingtrading kontoer i nordnet og CMC norge. Vurderte å begynne å filme alle daytradene jeg tar. Bare for å prøve å komme meg litt på rett kjør igjen. Mange idioti trades som burde vært ungått. Evt begynne å tweete PNLn min de dagene jeg har tid til å daytrade. I håp om at det kanskje gjør at man blir litt mer selektiv. Trading strategien min har vel egentlig bare blitt enklere og enklere og har kun ett par tekniske oppsett jeg prøver å holde meg til.

      1. Kjedelig å høre at det er litt nedtur om dagen, men desto mer å lære! 😀 Tror det er veldig lurt som du sier å dokumentere/tweete/filme eller lignende for å hele tiden lære/forbedre. Selv har jeg som deg, gjort aksjestrategien min enklere og enklere, men noen få oppsett jeg trader etter. Jeg har egentlig god tro på at det enkle er ofte det beste. Å bli konsentrere seg om noen få tradingoppsett, holde seg til disse og heller bli “ekspert” på disse en middels god på mange ulike oppsett. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>