Ironien er slående!

Advertisement

I jakten på frihet har jeg mistet en av de som betydde mest for meg. Har alltid vært ett problem for meg. Jeg blir så ekstremt opphengt i små ting. Både på godt og ondt å glemmer fra tid til annen å se på det store bildet. Vet ikke om alle mine prosjekter har vært en medvirkende årsak til at vi gjorde det slutt men, det sliter på et forhold når den ene parten blir altoppslukende i så mye av det man gjør.

Tenker jo at jeg kommer til å finne noen andre om vi ikke finner tilbake til hverandre, men er ironisk at jeg brukte all den tiden for å kunne gjøre no hvor jeg styrte min egen tid for å kunne tilbringe tid med vedkommende. Det var nok med på å tippe vekta i mot meg.

Så nå har man forpåpentligvis om ikke annet blitt litt klokere å kan kanskje gjøre en mer informert selektiv utvelgese av hva man vil bruke tid på neste gang.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>