I made it, jeg har faktisk fullført noe innen tidsfristen!

Advertisement

En uke for å oppdatere appen. En av musikkteori appene mine, that is… Jeg sa jeg skulle bruke en uke å for en gang skyld har jeg faktisk klart å gjennomføre noe på den tidsfristen jeg har satt. Jeg skrev jo såvidt om Parkinsons lov i går og det er noe jeg har tenkt mye på i det siste, så kanskje det var derfor jeg faktisk klarte å gjøre det på såpass kort tid. Jeg har endret designet. Jeg kan nå oppdatere appens innhold uten å oppdatere selve appen, og jeg har lagt til annonser. Jeg har også oppdatert ikonet, lagt til nye app screenshots og gjort små endringer i den lokaliserte versjon for USA. Om jeg klarer å øke det daglige tallet til rundt 650 daglige nedlastinger er jeg storfornøyd akkurat nå. Teoretisk etter test verdiene jeg fikk som jeg skrev litt om i går bør jeg har rundt 850 daglige nedlastinger. Men vi får se.

Nå som appen er oppdatert skal jeg la den «puste» litt og så skal jeg oppdatere tilbudsappen min igjen. Det er mange problemer som må fikses. De viktigste er.
1. Caching implementering jeg lagde for å spare mobildata bruker for mye tid på å laste inn bilder. Så jeg skal endre så den preloader all content i en kundeavis.
2. Det må bli lettere å legge til nye varer i handlelisten
3 . Det må bli lettere å legge til varer som ikke eksistere i min database. Et view hvor det står  «Vil du legge til kattemat» om jeg søker opp kattemat should do it.

Jeg har også endret appens tittel på play store for å bedre appens synlighet i søkeresultatene. Appen heter nå. «Tilbudslisten – Ukens tilbud!» En liten men viktig endring.

Jeg har skrevet ned veldig mange ting som plaget meg når jeg selv har brukt appen og jeg gleder meg til å fikse det. Det er en lek jeg bruker å leke med andre apper jeg bruker også. En av appene jeg bruker er for eksempel en treningsjournal. Hver gang jeg er å trener prøver jeg å tenke ut hvordan jeg kunne forbedret appen. Når jeg laster ned nye apper prøver jeg å være bevisst på hva mine første impulser i appen er og hva som trigget de. Får jeg lyst å trykke på et ikon. Er det noe her som ikke er åpenbart. Er det noe som ikke er åpenbart som jeg har gjort lignende i mine apper? Hva er det beste med appen? Er det noen irritasjonsmoment med appen.

Det er en morsom lek og spille. Og det har gjort at jeg fått veldig lyst til å lage erstattere til noen av appene jeg bruker. I hovedsak er det en treningsapp og en timeliste app for å loggføre arbeidstimer som jeg har veldig lyst å lage egne versjoner av.

Men tilbake til oppdateringene jeg har gjort. Jeg har også laget noe ny grafikk som jeg skal teste for å se om det øker konverteringene mine. Jeg er ikke en grafisk designer, så de er liksom langt fra perfekte men, jeg tror jeg kan komme unna med det.

banner
screenshot3
liten-banner-180x120

screenshot4
Som sagt er jeg jo ikke en grafisk designer, men jeg synes det ser helt greit ut. Blir spennende som alltid å se hvordan de tåler møte med den virkelige verden!

Advertisement