Hvem er Fattigfransen?

Hei, og velkommen til min side. Vist du er ny her, kan du kalle meg Fattigfransen!

Bloggen Fattigfransen ble startet i  og var opprinnelig en økonomiblogg skrevet av en relativt ung ambisiøs 26 åring. Fattigfransen har i det siste gått over til å bli mitt personlig lille forum. Jeg skriver mye om min egen privatøkonomi, men jeg har i det siste fått sansen for å skrive om andre temaer.

Når jeg startet Fattigfransen i 2014 satt jeg meg ett mål om å pensjonere meg som 30 åring. Nå som jeg har blitt litt eldre, innser jeg at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å pensjonere meg i ordets rette forstand. Jeg elsker å programmere å målet har gått mer over til å kunne bruke tiden min fritt på prosjekter som jeg synes virker gøyale. Men de økonomiske målene er fremdeles de samme.

Jeg jobber som selvstendignæringsdrivende og jobber i tillegg 14-dager i måneden på et hotell. Målet for høsten 2019 er å trappe litt ned på hotelljobben, siden jeg nå tjener mer gjennom andre kanaler og sin det økonomiske behovet for å ha en jobb ved siden av egentlig ikke er tilstede lengere.

Om du er nysgjerrig på hvordan jeg ser ut så er dette meg.

fattigfransen

Om du har noen spørsmål send meg gjerne en email: blogg@fattigfransen.no