Hold styr på timene dine!

Advertisement

«Arbeidstid – Arbeidsplanlegger» er navnet på min siste kreasjon. Lagde den vel egentlig mest for min egen del siden jeg så ofte jobber sporadiske timer som er spredt hulter til bulter.

Jeg er ikke så veldig fornøyd med den, men litt av det jeg prøver å bli flinkere til er å bli flinkere til å vise fram ting, til tross for at det ikke er så bra som jeg skulle ønske. Jeg har foreløpig ingen form for monitisering på prosjektet. Men om jeg ser at det er interesse og jeg blir kvitt alle bugsa blir jeg nok helt sikkert å sette inn annonser og en form for IAP for å fjerne annonser.

screenshot-3-views
screenshot_behind
screenshot_table

 

screenshot2_template5

 

Appen har en full Norsk versjon og full Engelsk versjon. I tillegg er alle tidsformatene, tekststrenger som relaterer til datoer(dager, måneder, etc), valuater og datoformat lokalisert til alle de største EU landene. Appen er også delvis oversatt til spansk og jeg har lært veldig mye om lokalisering av innhold. Noe som har vært på min todo liste å gjøre bedre i musikk teori appen min.

 

 

Jeg har vel jobbet ca 180 timer denne måneden i min «vekterjobb», mye mer en jeg hadde tenkt til. Jeg har egentlig ikke tid til det og jeg hadde vel egentlig klart meg helt fint på mye mindre jobb. Jeg har mellom 1200-1500 nedlastinger hver dag å jeg fårmail hver dag fra folk som ønsker mere innhold i appen. Det er egentlig et veldig dårlig strategisk feilsteg av meg å bruke så mye tid i min vanlige jobb akkurat nå. Spesielt når jeg egentlig ikke trenger pengene… Som jeg har sagt tidligere har jeg ett veldig beskjeden forbruk.

 

Når jeg ikke har jobbet har jeg programmert og fikset bugs. Jeg har vel ikke hadde en ordentlig fri dag på noen måneder nå. Kjenner det kunne vært godt med en ordentlig ferie. Så tenker at jeg kanskje tar noen dager fri i Mars fra alt både programmering og annen jobb. En søndag jobbet jeg 12 timer natt når jeg var ferdig måtte jeg oppdatere tilbudslisten, jeg var bortreist så jeg måtte bruke den bærbare så jeg brukte ca 5 timer på det og etter det dro jeg opp å hengte plakater deretter hadde jeg 4 timer jeg kunne sove før jeg dro på jobb igjen. Det er ganske tungt til tider. Folk sier jeg er heldig, men de fleste aner liksom ikke hvor mye jeg jobber. Men jeg har ett nokså klart bildet i hode mitt over hva jeg prøver å oppnå. Jeg hater å måtte tenke på penger og det er vel hoved målet. Komme til et punkt hvor penger ikke er noe jeg trenger å tenke på i så stor grad.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elbera.worktime

Advertisement