Guide: Hvordan sette opp en hjemmeside! (Introduksjon)

Advertisement

Så jeg tenke her om dagen at jeg skulle lage en ny blogg. En av mine hobbyer er å samle på alkohol. Jeg eier en middels stor samling med alkohol, alt fra likører, rom, og endel spesielle brennevinstyper. Jeg tenkte det kanskje kunne være et gøy prosjekt å lage en liten blogg hvor jeg kunne showcase oppskrifter, litt bartender utstyr og alkohol som jeg setter spesielt pris på.

I denne guiden skal jeg gå gjennom alt du trenger å vite for å sette opp en hjemmeside. Om det er til bedriften din eller en personlig side, vi skal gå gjennom alt du trenger å vite for å sette opp en side så du kan starte å poste content. Det som er ekstra gøy er at du kan gjøre det på under 20 minutter(pluss ett døgn ventetid).

Du bør lese hele guiden før du setter i gang. Det vil være en del informasjon som kan være vært å ha i bakhode. Du vet ikke det du ikke vet så alt i disse artiklene er ting jeg mener du bør ha i bakhode i det du fortsetter å utvikle prosjektet ditt.

Kanskje du er ute etter å tjene passiv inntekt online i norge? Eller kanskje du allerede har en etablert business, men ønsker å ha en større tilstedeværelse online. Hjemmesiden vi skal sette opp sammen er www.drinkbloggen.no. I 2018 trenger ikke en hjemmeside å koste flesk. Det eneste du må betale for er hosting og ett domene. Alt annet er 100% valgfritt. Men uansett koster en hjemmeside ikke mer en 100 kroner i mnd. Dette er selvsagt ikke sant om du har hundretusner av forespørsler daglig. Da blir ting litt mer komplisert. Men en blogg med 2 000 – 5 000 treff daglig er veldig billig å hoste.

brooke-lark-194253-unsplash

Når du er klar til å sette i gang… Her er del 1!

Advertisement