Ferdig med å være snill

Advertisement

Som jeg ga litt utrykk for i den forrige posten jeg skrev er jeg veldig sliten. Jeg er lei av å gi ting bort gratis å motta klager øst og vest. Jeg tenkte at det ville være en lønnsom strategi på sikt, nå er jeg ikke så sikker. Det virker ikke som at folk skjønner hvor mye arbeid som går inn i å lage noe som skalerer til mange, mange tusen daglige brukere. Det virker som at folk tror det er gratis å sende lydfiler, og annen data over ett nettverk er gratis.

Jeg er lei av å bli kalt grisk, grådig og gjerrig når det ironisk nok ikke er jeg som er den som klager på noe som i bunn å grunn er gratis om du ønsker at det skal være det. Jeg er også lei av å bli kalt lat eller få mail med annen drittslenging. Jeg har jobbet 200 timer denne måneden hittil i min vanlige jobb pluss programmering og content-laging, når jeg sier at jeg ikke har tid, så mener jeg at jeg ikke har tid. Jeg har ingen fritid. Nada. Null. Zilch. Jeg kan ikke holde på slik i lengden. Jeg kjenner kroppen begynner å bli sliten. Og jeg kjenner at det er en snikende belastningsskade i hælen min som jeg kommer til å slite med i lang tid er på vei, med mindre jeg trapper kraftig ned.

Jeg har ikke lyst å være mer kynisk, men jeg innser jo at om jeg ikke tjener mer penger på ting jeg gjør klarer jeg på en måte ikke å levere en tjeneste eller produktet jeg føler de som bruker appene aktivt fortjener. Har ikke lyst å si det, men haters gonna hate. Jeg er pisslei av dobbeltmoralen til alle disse brødhuene som angriper meg som person over mail eller som bare rett og slett prøver å sabotere meg.

 

Så nytt eksperiment for april. Vær mer kynisk. Ett mål. Tjene mer penger. Kanskje det fyrer tilbake på meg, men jeg kan alltids snu og slik som ting er nå fungere rett å slett ikke så jeg føler vel ikke akkurat at jeg har så mye å tape. Worst case må jeg starte på nytt. Been there, done that sooo er ikke no stress.

 

Jeg er veldig frustrert å det skal ikke legges skjul på at disse postene er skrevet i affekt. Det er frustrerende når du prøver å gjøre noe fint for folk. Gjøre noe tilgjengelig for alle, og man blir møtt med personangrep, dritt snakk, trolling og det som verre er. Når folk møter meg med så dårlige holdninger gjør de det enklere for meg å være kynisk. Jeg håper at jeg tar feil og at det viser seg at det ikke lønner seg å være så kynisk, men mine erfaringer til nå tilsier nok dessverre noe annet. Men igjen, håper jeg tar feil…

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

3 comments

  1. Jeg syns du gjør en bra jobb med tanke på tilbudslisten og de som sender deg drittslenging må du jo bare ta med en klype salt ( selv om det sikkert ikke like lett, når det blir mangfold av det).

    Penger skal du jo såklart tjene, når du lager ett produkt som du legger mye arbeid i :)

    Stå på! Ikke la deg styre av alle negative nettroll.

    1. Takktakk :) Så det var en Øystein som hadde lagt igjen en anmeldelse i Play store… Regner med det var deg. Takk for støtten :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>