Se Mattilbud på Tilbudslisten.net!

Advertisement

Tilbudslisten.net er en enkel webapp som lar deg bla raskt gjennom alle tilbudene i kundeavisene. Alle tilbudene er klikkbare og appen fungere på alle moderne enheter som kan tilkobles internet.

 

desktop4

Når du klikker på ett tilbud legges de inn  i en handleliste. Handlelisten er delbar og kan enkelt sendes til f.eks samboeren din gjennom en enkel URL-lenke.


dekstop1

Lenken som kan deles får du ved å klikke på «Del handleliste» knappen. 
desktop3

 

Jeg er også litt i tenkeboksen om jeg skal legge inn en søkefunksjon i webappen også

Android appen holder jeg også på å forenkle, med andre ord skriver jeg den på nytt. Noe jeg sa jeg ikke skulle gjøre, men jeg føler nesten at en forenkling er nødvendig. Jeg syntes appen var bedre før, men dataen jeg har samlet inn hinter vel mer til at den enklere versjonen jeg split testet med hadde en høyere konvertering.

https://play.google.com/store/apps/details?id=elbera.tilbudslisten

 

Advertisement

2 comments

  1. Dette ser glimrende ut! Jeg har vært flittig bruker av Mattilbud-appen, men muligheten til å klikke inn tilbudene på en handleliste gjør nok at jeg går over til Tilbudslisten.net nå.

    Savner dog en liten detalj, som er å merke hvilken butikk/tilbudsavis varen kommer fra i handlelisten (For oss som handler i flere butikker).

    1. Så gøy at du likte webversjonen 😀

      En eller annen implementering for å merke hvilken butikk tilbudet kommer fra kommer absolutt 🙂 Takk for tipset 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *