Se Mattilbud på Tilbudslisten.net!

Advertisement

Tilbudslisten.net er en enkel webapp som lar deg bla raskt gjennom alle tilbudene i kundeavisene. Alle tilbudene er klikkbare og appen fungere på alle moderne enheter som kan tilkobles internet.

 

desktop4

Når du klikker på ett tilbud legges de inn  i en handleliste. Handlelisten er delbar og kan enkelt sendes til f.eks samboeren din gjennom en enkel URL-lenke.


dekstop1

Lenken som kan deles får du ved å klikke på «Del handleliste» knappen. 
desktop3

 

Jeg er også litt i tenkeboksen om jeg skal legge inn en søkefunksjon i webappen også

Android appen holder jeg også på å forenkle, med andre ord skriver jeg den på nytt. Noe jeg sa jeg ikke skulle gjøre, men jeg føler nesten at en forenkling er nødvendig. Jeg syntes appen var bedre før, men dataen jeg har samlet inn hinter vel mer til at den enklere versjonen jeg split testet med hadde en høyere konvertering.

https://play.google.com/store/apps/details?id=elbera.tilbudslisten

 

Advertisement