04

Euforisk følelse

Advertisement

Jeg har akkurat vært ute og jeg har hatt en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge. De som har kjent meg tidligere vet hvor innesluttet jeg har vært. Jeg har vært godt likt, men ekstreeeemt tilbakeholdene. I dag gjorde jeg ett eksperiment. Siden jeg måtte på jobb i dag dro jeg ut i går uten å drikke alkohol. Jeg har leste veldig mange bøker om kommunikasjon den siste tiden og jeg tenkte, heei dette kan være en gylden mulighet til å teste ut noe av det jeg har lært.

Jeg snakket med alle jeg kunne se. Jeg hilste på alle jeg hadde lyst til å hilse på. Jeg var selvsikker, sjarmerende, blid og glad. Ikke nervøs i det hele tatt. Jeg møtte også på ex-kjærsten min ute. Utrolige godt å se henne igjen og det var ganske fint å få snakket litt med henne igjen. Føles ut som at vi faktisk endelig klarer å være venner.

Men i hvert fall. Det var utrolig gøy å være ute og observere kroppsspråket til alle og eksperimentere med mitt eget kroppsspråk. Jeg var obs på å ha en åpen selvsikker, ha en behagelig possitur, jeg prøvde å bruke det jeg har lært om å bygge tillit med å røre forsiktig på armen inn i mellom til de jeg snakket med. Når jeg snakket med jenter hadde jeg litt mer øyekontakt enn når jeg snakket med gutter. Jeg prøvde å ikke stå rett fremfor de jeg snakket med. Jeg passet på å ikke holde en drink mellom oss. På ett punkt sto jeg ute med en jente. Hun virket litt nervøs og hadde armene i kors. Jeg prøvde først og røre forsiktig på albuen mens vi snakket for å se om det var nok til å få henne til å slippe ned garden. Det neste jeg prøvde var faktisk en genistrek. Jeg tok telefon min opp fra lomma og latet som jeg mistet kortmappen min ved et uhell i snøen. Jeg spurte om hun kunne holde telefon, bare i ett par sekunder. Etter dette gjorde jeg det jeg kunne for å prøve å få henne til å ikke lukke armene igjen å ha en åpen positur. Etter det var hun helt annerledes. Hun smilte var glad. Jeg ble invitert med videre til flere personer og det var trist å måtte si nei til alle. Helt utrolig gøy.

Grunnen til  at jeg bare ville skrive denne bloggposten var for å ha en påminnelse til meg selv hvor fantastisk jeg faktisk har det nå for tiden. Jeg jobber ekstremt hardt. Både med jobb, trading, jeg leser eller hører lydbøker flere timer om dagen og jeg takker alltid ja om noen inviterer meg med på ting. Jeg har også blitt flinkere til å få med meg folk på sosiale festligheter. Jeg er ikke redd for å gjøre ting som andre kanskje vil oppfatte som rart. Jeg er selvsikker og liker den jeg er for tiden. Jeg utfordrer meg selv og gjør ting jeg synes er ukomfortabelt. Er ganske befriende når man innser at man faktisk kan være akkurat hvem man vil. HELT FANTASTISK.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>