Ettertanke og reprioriteringer

Advertisement

De siste månedene har jeg vært veldig fiksert på å tjene penger og tenkt ut nye måter jeg kan tjene penger på. Jeg har offret ganske mye fritid for å tilegne meg nye ferdigheter og midt i det hele så har jeg forsaket ganske mange andre viktige aspekter av mitt liv.

Tror det er perioder i alles liv hvor man blir veldig fiksert på en ting. Etter litt tid har passert kommer det som oftest en stor livshendelse som får en til å oppdage nye aspekter ved enns egen personlighet. Man oppdager nye ting man liker. Man oppdager ting man ikke liker. Man gir slipp på irrasjonelle frykter og man oppdager at man kanskje ikke er den personen man ønsker å være. Og man innser at man ikke trenger å være den man er og at man kan oppfinne seg selv på nytt.

Når min kjærste gjorde det slutt med meg for 3 uker siden. Var det ganske mange ting jeg innså jeg hadde bort prioritert. At vi gjorde det slutt var katolysatoren som skulle til for at jeg fikk endret perspektiv på ting igjen.

Jeg og min Ex-kjærste har en veldig god tone. Og det er ikke noe ondt blod mellom oss. Hun gjorde det slutt med meg (tror jeg) på grunn av at jeg har vært litt innesteng. Jeg har ikke fortalt henne alle prosjektene jeg har holdt på med fordi jeg har ikke følt at de var ferdige og klare til å vises fram. Per dags dato er det for eksempel veldig få av mine nærmeste venner som vet at jeg skriver denne bloggen som er ett av mine små sideprosjekter. Desverre, men helt forståelig tror jeg at hun har følt at jeg ikke stolte på henne henne. Noe som jeg tror har tært bort alle følelsene hun hadde for meg.  Jeg var helt sykt heldig. Jeg hadde en som alltid støttet meg i ting som betydde noe. En som alltid var der for meg om jeg hadde dårlige dager. Å en som elsket meg uansett hva jeg gjorde. Å som ikke dømte meg om jeg sa noe som var litt kontroversielt. Tror jo egentlig ikke på betingelsesløs kjærlighet, men tror de følelsene hun hadde for meg er så nært som man kan komme. Jeg var desverre ikke alltid så åpen om hva jeg følte for henne. Følelsene var der, men hadde bare ikke nok guts  til å fortelle henne akkurat hva jeg følte dær og da. Følelser og skape nye genuine relasjoner er vel noe jeg har slitt med i hele oppveksten min. Jeg kan skape overfladiske vennskap veldig lett og jeg er en person som de fleste liker svært godt, men dype meningsfulle vennskap og relasjoner er noe jeg ikke har så mange av.

Forandringer
Jeg er en person som ikke tror at man bør planlegge endringer. Man må bare starte med en gang man får impulsen. Blir like provosert vært år med nyttårsforsett. Å starte en endring i livet med å prokrastinere og utsette det til 1. januer er helt meningsløst. Dagen ex-kjærsten min slo opp med meg. Gjorde jeg en hel haug med endringer. Jeg begynte å spise sunt. Jeg begynte å trene. Jeg har begynt å endre måten jeg konversere mer folk å prøver å være enda mer sosial. Jeg tar initiativ til å finne på ting. Jeg er mer åpen og er på en måte blitt mer lykkelig. Jeg har fortalt min ex at jeg var glad for at hun slo opp med meg. Men jeg var tydelig på at jeg var glad fordi jeg trengte ett perspektiv skift. Jeg trengte en gigantisk tankevekker.

Det er ganske herligt å snakke med henne nå faktisk.  Jeg har fortalt henne alt jeg har ønsket å si men som jeg ikke  har sagt tidligere. Jeg har fortalt henne om alle prosjektene jeg har jobbet med. Og jeg har til og med spilt inn ett pianostykke jeg hadde lagd til henne, men som jeg ikke har turt å gi til henne før nå. Tror desverre ikke at vi blir sammen igjen. Hvertfall ikke akkurat nå, men jeg syns det er viktig at hun vet hvordan jeg har følt det og at alle kortene ligger på bordet. Vi er også to veldig forskjellige personer på så mange måter. Men vi er også svært lik på andre områder og har begge vokst opp i lignende miljøer. Jeg synes det har vært herlig å være med en som er litt ulik meg. Men tror hun mener vi er for ulike. Kanskje hun har rett hvem vet. Vi får se hva fremtiden bringer. Kanskje vi finner tilbake til hverandre om noen år, eller kanskje ikke. Det for tiden vise.

Det er så mange ting jeg har endret på den siste tiden. Å jeg har definitivt blitt en bedre person. Det er flere som misliker meg nå, men de som liker meg liker meg bedre en de gjorde før. Det er hvertfall min oppfatning. Jeg er også gladere rundt folk og setter pris på folk i større grad en før. Men blir også fortere nedtrykt, men det går nok over etter vi har tilbrakt litt tid fra hverandre.

Jobb
Jeg har sluttet å takke ja til jobber i hytt og gevær. Det vil si at jeg har sluttet å ta ekstra jobb i helgene.  Jeg jobber fortsatt noen helger. Men med mindre jeg er satt opp takker jeg nei om noen spør om jeg kan jobbe.Jeg skal unngå å jobbe helger i en liten periode nå fremover tenkte jeg.

Jeg har tradet aksjer nesten hverdag. Å tror kanskje jeg begynner å bli klar til å prøve å trade litt mer aggresivt. Å gi aksjetradingen en virkelig sjanse en gang til. Tenkte jeg skulle prøve på slutten av året eller begynnelsen av neste år og kun fokusere på trade aksjer en runde til. Jeg har mer kapital. Jeg har fått erfare litt forskjellige markedsforhold og jeg har blitt flink å håndtere risiko og jeg har fått kjent på hvor mye man kan tape på få sekunder om man ikke følger med og hvor mye man også kan vinne. Jeg har vært på feilside av trade flere ganger en jeg kan telle. Men har også hatt svært mange gode trades. Jeg har lært å ikke force trades.

En ting jeg jobber med nå er tålmodighet. Vist jeg går inn i et trade å den starter å trade sideveis. Om jeg er litt i plus og jeg her vært lenge i tradet er det mange ganger at jeg selger min possisjon for å gå inn i noe som beveger seg litt mer. Føles ut som at hvergang jeg gjør det går trade i den retningen jeg trodde. Dette har skjedd ufattelig ofte i det siste.

Videre
For første gang på lenge føler jeg meg veldig usikker igjen på hva jeg vil gjøre. På enkelte måter føler jeg meg litt lykkeligere fordi jeg har oppdaget mange nye ting som er viktig for meg. Men på en annen måte er jeg usikker på om tiden jeg har offret har vært verdt det. Jeg har dager hvor jeg har så lite energi at jeg bare har lyst til å sove for å få tiden til å gå. Kontra for et par måneder siden hvor jeg ikke ville sove fordi jeg ikke hadde nok tid. Men skjønner vel at det kommer til å gå over om jeg gir det litt tid.

Gir det en måned eller to for å se om ting bedrer seg vist ikke så må jeg revurdere hvordan man skal gå fram videre.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>