En dag «web app challenge»

Advertisement

Jeg har sagt det mange ganger. De jeg kjenner som er suksessfulle, økonomisk, har alle et bestemt personlighetstrekk, de er alle utrolig raske å implementere nye ideer.

Jeg har de siste dagene gått å tenkt på Tilbudsliste appen. Jo mer jeg tenker over det jo mindre seg jeg egentlig grunnen til at det skal være en «native» applikasjon…

Så det jeg tenkte å gjøre som en slags test er å smekke sammen en web versjon av tilbudslisten som kan kjøre som en webapp i browseren din på telefon uavhengig av platform. Her er haka, jeg skal prøve å gjøre det på en dag. Uansett hva jeg klarer å utrette i dag kommer jeg til å poste en lenke til webappen her i løpet av dagen eller tidlig i morgen tidlig.

Jeg prøver alltid å luke ut «feil» i meg selv. Og det er kanskje en av de egenskapene jeg er mest fornøyd med når det kommer til meg selv. Jeg er veldig flink til å være introspektiv. Mye av det er nok takket være tradingen min. Om du vil lære om deg selv. Trade. Få ting vil tvinge deg til å gå så mye inn i deg selv som trading. Uansett, som sagt prøver jeg å bli flinkere til å få ideere ut på  kort tid. Utnytte meg av den ene fordelen jeg har fremfor store IT-firma. Komplett autonomi. Jeg kan gjøre hva jeg vil når jeg vil uten å rådføre meg med andre.

Tidligere har jeg vært veldig nervøs når jeg har pushet ut oppdateringer til apper, men nå merker jeg at den frykten begynner å gå litt bort. Jeg er enda litt små nervøs for at jeg kan ha glemt noe, men jeg prøver å tenke litt sånn at «feil skjer» og at jeg alltid kan rette opp feilene om de skulle oppstå. «No biggie» liksom.

En annen plass hvor dette skinner igjennom er bloggen. Som dere kanskje har merket har frekvensen på innlegg økt litt i det siste. Mye av det er fordi jeg har blitt flinkere til å skrive korte innlegg som jeg kanskje bare bruker ett kvarter til en halvtime på. Det er en slags form for eksponerings terapi. Og gjøre det jeg synes er ukomfortabelt til tross for at det er det. Før leste jeg sikkert korrektur 20 ganger før jeg turte å poste noe. Nå leser jeg gjennom en gang og jeg misser veldig mange skrive feil(see what i did there…?) Men bloggen har jo aldri vært økonomisk motivert og selv om jeg er veldig glad for dere som følger den har jeg litt innstillingen at det er hyggelig, men om du velger bort bloggen er det også greit. Fattigfransen har vel alltid vært et forum for meg  hvor jeg kunne skrive om ting jeg ville og lufte ideer.

Advertisement