Dette er varene du bør kjøpe i bulk!

Advertisement

Siden jeg har brukt noen måneder nå med å studere tilbud for Tilbudslisten og tilbudslisten.net har jeg blitt en selvutnevt ekspert på tilbud og dette er de observasjonene jeg har gjort angående hvilke produkter de fleste kjøper som du kan spare mye penger på.

Vaskepulver

Vaskepulver er rådyrt og i allefall om du ønsker Omo Color eller andre merkevarer. Om du er villig til å gå til en av billig merkene er det her veldig mye penger å spare. Coop hadde tidligere en 2 kg pose til 14 kroner med vaskepulver av deres merke. En Omo color 1,17 kg koster i snitt ca 60 kroner. Vaskepulver er en av varene som veldig ofte er på tilbud ofte på Europris eller felleskjøpet. Her kan du spare noen hundrelapper om kjøper i bulk når muligheten byr seg.

 

Toalettpapir

Toalettpapir er kanskje en av de mest meningsløse tingene du kan bruke mye penger på. Du bruker det bokstavelig talt til å tørke deg bak, og med mindre bakpartiet ditt er ekstremt følsomt er det ingen grunn til å kaste bort penger på dette. Coop har ofte tilbud på sitt tørkepapir, det er riktig nok ofte et dårlig tilbud og du får flere meter for pengene dine om du kjøper av billig varrientene. Men om du har et ømt bakparti er toalettpapir på tilbud i en av kjedene nesten hver uke.

 

Hermetikk

Selv spiser jeg mye mais og dette er en typisk vare som man kan stacke opp om man har et relativt jevnt forbruk. Hermetikk har gjerne en holdbarhetsdato som går flere år fram i tid så her kan man gå bananas. Coop Extra hadde foreksempel tilbud på 3pk mais til 10 kroner her om dagen. Ikke så veldig mye å spare, og om jeg ikke hadde vært i butikken hadde jeg nok ikke brydd meg. Men det er penger spart og om du er i område skader det jo aldri å benytte seg av tilbud.

 

Brus

Om du drikker mye brus er det lurt å se etter tilbud. En av kjedene har nesten alltid ett eller annet tilbud på brus i uken. Brus har jo også blitt rådyrt det siste året. En 4pk med brus kan fint koste tett opp under hundrelappen. Brus er også proppet med e-stoffer og har en lang holdbarhetsdato så her kan man ofte også kjøpe i bulk.

 

Håndsåper, dusjsåper og shampoo

Hygiene produkter er faktisk ekstremt kostbare. Og om du trofast til noen av de dyrere merkevarene som f.eks Palmolive kan du spare noen grunker på å kjøpe i bulk på tilbud. Det med jevne mellomrom tilbud på div såper så her kan man fylle opp me jevne mellomrom. Europris har også økonomipakker som man ikke finner i dagligvarebutikkene av noen av dusjsåpene. Om du går for billig variantene kan man fint spare en 20-30 kroner per flaske av det du kjøper.

 

Tørkerull

Styr unna Torky og Serla. De fleste kjedene har egne billigvarianter som omtrent koster halvparten og som alle etter min mening er like gode. Jeg er en hygienefrik så jeg bruker alt for mye tørkepapir. Jeg har nok spart noen hundre i året på å bytte fra Torky for å si det sånn.

Å holde seg oppdatert på tilbudene er ikke alltid en enkel sak, om du har android har jeg jo laget en løsning for deg som vil holde deg oppdatert på tilbudene. «Tilbudslisten» er en handleliste/tilbuds/budsjetteringsapp hvor du kan søke på det du leiter etter i tilbudsavisene. Foreksempel brus, ost, kyllingfilet eller andre varer som du bruker mye av. Tilbudslisten.net er en lightversjon som kun har en oversikt over kundeavisene og du har også mulighet til å opprette handlelister.

Det beste sparetipset jeg kan gi er vel egentlig bare å dra på butikken med en plan, kanskje droppe potetgullet og Nidar posen og kun handle det du planla når du var hjemme. Du kan spare mye på å kjøpe i bulk og på tilbud men den største besparelsen du kan gjøre er nok bare rett og slett på å ikke sløse penger på produkter som ikke har noen helsegevinst eller annen gevinst av noen slag.

Advertisement