notetoself

Brev til meg selv

Advertisement

Fuuuckings fattigfrans. Nå må du virkelig skjerpe deg. Det har gått et halvt år nå og det er på tide å gå videre. Du lever bare en gang og om du ikke snapper ut av det vil du våkne opp en dag å innse at livet ditt har passert. Alle mulighetene du har gitt fra deg kommer til å slå deg i fleisen. På dette halve året har du hatt mange muligheter som du burde benyttet deg av. Muligheter til å bli kjent med nye mennesker og muligheter til å bare ha sex med noen helt fantastiske jenter. Det er greit å gå videre. Din kjære ex har funnet seg en annen og du kan fortsatt være glad i henne selv om du også finner deg en annen. Gjør det du må for å slippe taket, jeg vet det gjør ondt, men du har liksom ikke så mange andre valg. Livet er skjørt, og det er viktig at du husker dette. Slutt å utsett ting. Før du vet ordet av det mister du noen du er glad i igjen. Nyt all tiden du får. Virkelig verdsett vært øyeblikk.

Når det kommer til din helse må du stramme kraftig inn. Du startet så bra de første månedene etter det ble slutt. Fortsett der du slapp og ikke stopp. Kvitt deg med alle dårlige vaner. Snakk med noen  å få han eller henne til å følge med på at du gjør det bra. Planlegg alle måltidene dine. Få nok søvn. Og slutt å bruk penger på dritt som ikke gir deg noe.

Slutt og saboter forholdene dine med andre mennesker. Du skyver de du er glad i bort. Dette MÅ du slutte med. Du er flink med folk, hvorfor er du så redd for å åpne opp? Når var sist du møtte noen som ikke likte deg? Jeg kan ikke huske sist. Du er snill, du bryr deg om andre og dette må du fortsette med. Bare skru opp frekvensen litt på hvor ofte du tar kontakt med andre mennesker. Bygg ut ditt sosial nettverk og fortsett å vær possitiv og glad.

Det er greit at du er trist av og til, men du trenger ikke være så streng med deg selv bestandig.

Du trader bra for tiden, hvorfor er du ikke glad? Det var dette du ville. Om du fortsetter i dette tempoet kan du leve av aksjetrading i løpet av ett års tid. Jeg vet at du føler skyld for all tiden du ofret da du var sammen med din Ex, men det var ikke derfor det ble slutt. Hun likte nok at du var ambisiøs, du kan ikke la skyldfølelsen spise deg opp hver gang du plasserer ett trade. Du fortjener bedre.

Kjære fattigfrans. Bare gjør ditt beste. Skap nye vennskap, reise mer, og du må slutte å spille ett spill for din mor. Det er teit at du må skjule den du er for henne. At du liker å drikke alkohol, at du av og til kommer med noen små bannskapsord er noe hun bare må akseptere. Det er teit at du må lyve om hva du har gjort i helgen fordi hun er en religiøst fundamentalist. Du vet at hun mest sannsynelig ikke kommer til å akseptere det, men om hun ikke ønsker å støtte deg er ikke det viktig. Du har lært at familie er de du stoler mest på, som ikke nødvendigvis er bundet av blod.

Vær takknemlig for hver eneste dag, for alt du har og for alle de fantastiske menneskene du har rundt deg. Vær tilstede, nyt øyeblikkene og husk at ett møte med en venn kan være ditt siste. Livet er kort og skjørt. Ikke kast det bort.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

3 comments

 1. Mange gode ord her! :) men synes kanskje denne setningen er viktig å understreke “men du trenger ikke være så streng med deg selv bestandig.”. Du er kanskje i overkant streng med deg selv i dette brevet. Jeg skrev selv slike ting under “nedeperioden” min, men må ærllig talt si at det hele slo bare tilbake på meg selv ved at jeg stilte altfor mange og store krav til meg selv som gjorde at jeg skuffet meg selv igjen og igjen ved at jeg ikke greide å leve opp til mine egne krav. (Minner om boken “Clarity”, den ble mitt største snupunkt”)

  Ellers blir jeg veldig nysgjerrig på dette punktet: “Om du fortsetter i dette tempoet kan du leve av aksjetrading i løpet av ett års tid.” – Hvor mye kapital og inntekt har du beregnet at du trenger for å leve av dette? Legger du opp mye kapital fra arbeidsinntekt nå?

  1. Jeg føler vel egentlig at alt jeg skriver her er godt innenfor hva jeg skal klare å gjennomføre og at jeg ikke er sååå streng med meg selv.

   Når det kommer til kapitalen jeg setter til side setter jeg av nesten hele inntekten min. Jeg betaler regningene mine og resten overføres til askjekontoen. Jeg tenker ikke at jeg skal trenge så veldig mye kapital for å kunne leve av det. Så lenge jeg i snitt kan tjene 100-200 usd dagen er det mer en nok for meg. Lever en ganske nøysom livstil uten store utgifter. Regner jo selvfølgelig med røde måneder også, men jeg er ikke så kresen på jobb og er villig til å gå tilbake å jobbe om det er det som må til.

 2. Det er godt å høre og det vet du selvsagt best selv :) Jeg kan bare skrive utifra hva jeg leser. Har sett så mange som graver seg ned i både i egne krav om hvordan de bør være og til slutt endt opp i depresjon og utbrenhet, så vil bare være på den sikre siden 😉

  Det høres fornuftig ut :) Blir spennende å følge med deg videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>