App utfordring dag 5!

Advertisement

Ohh boooy. Dag 5, yeah right.

Det var mer utfordrende en jeg trodde å publisere uferdige apper. Den siste appen jeg lagde var en app jeg hadde lagd tidligere, men da for facebook som ett flash spill.

All grafikken er resirkulert, men siden det er gjort på en dag er ikke alt så polert som det var på facebookspillet.

 

screenshot2

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ChordFunc.MiReDo

Hvordan har crosspromoterings strategien fungert?
Meeeh, ikke noe å skryte av har sett en liten økning. Jeg har en veldig høy «convertion rate» fra folk som besøker ChordProg appen min, men sliter enda litt med synligheten. Jeg er fortsatt veldig usikker på om det kanskje er på tide med en liten pivot. Kanskje det bare ikke er nok penger i musikk teori markedet.

 

Advertisement

2 comments

  1. Inspirerende!

    Jeg driver nå med å lære med trading, men inspirerende å høre at du har flere muligheter. Jeg ser muligheter for å gjøre 10k+ per dag daytrading.

    Hvilken platform bruker du for å lage apper^?

    1. Jeg brukte Unity med visual studio til å lage disse spillene. Holder nå å på å dykke litt dypere ned i native android utvikling med Xamarin for Visual studio 🙂

      Veldig gøy at du holder på med daytrading. For min egen del har jeg tradet veldig lite det siste. Siste jeg tradet var vel egentlig dagene før og etter Brexit. Det har vært flust med muligheter i markedet i det siste, men jeg har ikke turt å trade de. Har ikke hode på rett plass akkurat nå til å trade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *