App utfordring dag 5!

Advertisement

Ohh boooy. Dag 5, yeah right.

Det var mer utfordrende en jeg trodde å publisere uferdige apper. Den siste appen jeg lagde var en app jeg hadde lagd tidligere, men da for facebook som ett flash spill.

All grafikken er resirkulert, men siden det er gjort på en dag er ikke alt så polert som det var på facebookspillet.

 

screenshot2

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ChordFunc.MiReDo

Hvordan har crosspromoterings strategien fungert?
Meeeh, ikke noe å skryte av har sett en liten økning. Jeg har en veldig høy «convertion rate» fra folk som besøker ChordProg appen min, men sliter enda litt med synligheten. Jeg er fortsatt veldig usikker på om det kanskje er på tide med en liten pivot. Kanskje det bare ikke er nok penger i musikk teori markedet.

 

Advertisement