App utfordring dag 3!

Advertisement

Startet å lage en rytme diktat app. Fikk ett par ideer som jeg må jobbe videre med nå, så ingen app i dag. Holder på å lage en sequencer som kan lese XML data fra internett slik at jeg skal slippe å lage content til appen. Men tror jeg skal få laget en liten app i morgen.

Det er veldig spennende å lage småe apper også, og det får kreativiteten til å strømme på. Jeg har ganske mange ideer som jeg har lyst til å gjennomføre akkurat nå. Men, det store spørsmålet er om jeg kanskje må prøve å utvikle en app for et litt videre marked.

Usikker…. Men intil videre skal jeg fokusere ihvertfall litt til på musikkteori/hørelære biten.

FacebookTwitterGoogle+Share
Advertisement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>