App utfordring dag 2!

Advertisement

I dag lagde jeg som planlagt en interval trener. Jeg ble faktisk overraskende fornøyd over hvordan UI elementen føltes i akkurat denne appen. Tror dette er en app jeg skal bygge videre på å utvide funksjonaliteten til når jeg er ferdig med app utfordringen.

Føles godt å pushe min egen komfortsone litt. Tror jeg trengte det, har vært ganske so «cushy» i det siste. Dette er på en måte ikke apper jeg er så veldig stolte over, men jeg merker at jeg blir alt for opphengt hver gang jeg får noe dårligere en 5 stjerners reviews. Har vel lært at det ikke nødvendigvis er lønnsomt å være «safe». Polariserene innhold og apper gjør det gjerne bedre fordi de skaper mye buuuzz.

 

Hvorfor gjør jeg dette?

En av grunnen er bare for å se om det er mulig å tjene penger på noe man smekker sammen på en dag.
En annen viktig del er at jeg vil prøve å cross promotere appene for å se om det har noen effekt på de appene jeg legger ut som betalapper.

001

Jeg merker også at jeg henger meg opp i småting som senker ned prosessen enda. En annen ting jeg prøver å gjøre er å lage ting jeg kan bruke i flere prosjekter. Dagens prosjekt har mange elementer fra gårdsdagen, som jeg også har bygd litt videre på idag. Knappene er blant annet de samme, og pianoet er det samme, men med bittelitt utvidet funksjonalitet.

Tiltross for at det plutselig ble arbeid for meg i vekterselskapet jeg er ferie vikar i klarte jeg faktisk å fullføre dagens app. Mye som alltid jeg gjerne skulle fikset, men jeg hadde satt en deadline  og jeg må si det føles ganske godt å skyve en del ting under teppet. Jeg er også possitivt overasket over ikon designen jeg har kommet opp med for disse to appene med tanke på tidsbruken.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ChordFunc.IntervalTrainer

Advertisement