Aksjene er ikke det eneste som har blitt likvidert denne uken

Advertisement

De siste dagene har vært ganske crap. Har godt å ventet på at det skulle skje noe som skulle vippe meg litt av pinnen. De siste måndene har vært en dans på roser og jeg har stortsett skippet til jobb hverdag men, nå har jeg og kjærsten gått fra hverandre etter litt over ett år sammen. Vi er fortsatt venner men, hun foreslå at vi skulle slo opp og vi kom fram til at det kanskje var best at vi tilbrakte litt tid fra hverandre. Jeg har jo en historie med å sabotere meg selv og med dette forholdet er det så mye jeg kunne gjort så mye bedre. Så for å unngå at jeg gjør noe ekstremt dumt har jeg likvidert alle åpne posisjoner og overført pengene mine ut av trading kontoene. Det eneste jeg har igjen på trading kontoene er 1000 USD i min Nasdaq konto. Tenkte det kunne være en god ide og virkelig bare trade små possisjoner og forminske kapitalen jeg har til rådighet, ihvertfall for en liten periode til jeg føler jeg har emosjonene mine under 100%  kontroll igjen.

Er usikker på svært mange ting akkurat nå. Er usikker på om jeg skal fortsette å programmere og om jeg skal fortsette å blogge. Faaaack, litt små lei alt nå egentlig.

Advertisement