2017 er her!

Advertisement

2016 har vært et veldig merkelig år. Jeg har gjort et par kursendringer med tanke på fordeling av trading tid VS prosjekt tid. Jeg trader stort sett kun når det er lette penger i markedet og står ellers så og si alltid på sidelinjen. Det har vært mange ekstremt gode muligheter i markedet dette året en av de mest nevneverdige var vel uten tvil Brexit.

Jeg har slitt litt med moralen bak trading i det siste og jeg tenker også at det ikke slik jeg vil tjene flerparten av pengene mine på. Trading er en av de få profesjonene… om man kan kalle det det, som ikke har noen verdi skapning. Du skaper absolutt ingen verdi. De som sier at tradere gir likviditet i markedet har jo forsåvidt rett, men det er mange kunstige aksjebobler som jeg tror kommer til å sprekke som er blåst opp av trader og computere som trader inn og ut av markedet.

Jeg har litt kognitiv dissonans når det kommer til trading. Jeg vil trade. Men jeg føler jeg ikke bør trade. Jeg føler jo også litt på det at det er umulig for meg å endre hvordan markedet fungerer samtidig mener jeg jo egentlig at det er letter å «spille spillet» en å prøve å skrive om regelboka. Jeg har på en måte andre ting som er viktigere for meg personlig som jeg prøver å fokusere på.

På den litt mer personlige fronten har jeg vel vært litt stuck i fortida min og jenta som er nevnt på bloggen sporadisk gjennom innleggene er jeg vel enda ikke helt over. Jeg er litt mansisk til tider og jeg savner litt noen som kan plante bena mine på jorda. Jeg er ikke en enkel person å være sammen med. Samtidig så må jeg jo helt ærlig si at det er vel få ting som har gitt meg mer motivasjon for å fortsette på den veien jeg har staket ut. Jeg tror at det er mange suksessfulle personer som føler de har noe å bevise og som operere ut fra en sterk følelse av at de har ett «Mission».

Jeg skrev ett litt annerledes innlegg 1. januar 2016. Og det er veldig gøy for meg å lese igjen. Jeg må si at jeg føler meg ganske fornøyd med meg selv og jeg føler absolutt at jeg er på rett spor. All in all har jeg det veldig bra for tiden.

Takk til dere som har fulgt meg så langt og jeg ønsker alle ett godt nytt år 🙂

Advertisement